Duurzaam | Degelijk | Doordacht

Palletvorken en –frames

Voor het verplaatsen van pallets en andere materialen hebben wij verschillende palletvorken in ons assortiment. Onze frames zijn breed met ruime verstel mogelijkheden van de vorken, zodat je allerlei maten last kunt verplaatsen. De robuuste vergrendeling aan het laadframe zorgt voor een stabiele borging van de vorken.

Palletframe
Wij produceren palletframes voor het snel en eenvoudig verplaatsen van materialen, tot net voor de machine . Deze zijn optimaal afgestemd op de toepassingen. De palletframes zijn leverbaar met enkele en dubbele ophanging, voor zowel graafmachines als wielladers.

Palletvorkenborden voor verreikers
Speciaal voor verreikers hebben wij palletvorkenborden in ons programma waarbij de vorken onafhankelijk van elkaar zijn opgehangen, zodat lossen op een hellend vlak mogelijk blijft.

Hydraulisch verstelbaar vorkenbord
Hiernaast zie je een verstelbaar vorkenbord ten behoeve van het transport van heipalen op de bouwplaats. Dit is een video van de eerste tests. Onze klant heeft het nu naar volle tevredenheid in gebruik. Later meer actiefoto’s.

OFFERTE AANVRAAG FORMULIER
  • Max. bestandsgrootte: 48 MB.

Wij helpen je graag met

Sloop

HD Sloopriek zoom

GWW

_DSC4115

Recycling

PHOTO-2019-11-04-10-48-02

Overslag

Overslag

Gecertificeerd laswerk

Gecertificeerd-laswerk

Slimme uitrustingsstukken

Slimme-uitrustingsstukken

Kwaliteit werkt altijd!

Daarom is alleen de beste oplossing goed genoeg. Jouw zorg daarover is onze opdracht! Wij zijn gespecialiseerd in zwaar constructie- en laswerk.
En bouwen bakken naar jouw wens, compleet van HB materiaal,  of met HB slijtdelen.