Duurzaam | Degelijk | Doordacht

BEPE CONSTRUCTION

69a7a6ad-2f1e-482d-97b6-0c0f4240e21c

Wij zijn gespecialiseerd in het vervaardigen, repareren en aanpassen van uitrustingsstukken voor de sloop-, grondverzet-, opslag-, overslag-, heavy lift, recycling en baggerindustrie. Daarnaast leveren wij slijtdelen van 400 en 500 HB en maken wij samen met onze klant specials en handige oplossingen voor uitdagingen in hun praktijk!

BePe construction is ISO 9001 en 3834-2 en NEN-EN 1090 EXC3 gecertificeerd en heeft naast kwaliteit, snelheid hoog in het vaandel. We hebben een eigen engineering en productieafdeling waar hoge eisen worden gesteld aan kwaliteit en innovatie. Betrokkenheid, klantgerichtheid en kwaliteit op alle afdelingen zijn ijzersterk.

In onze productieafdeling zijn alle machines aanwezig om onze producten zelf in huis te kunnen maken. Hierdoor kunnen wij snel schakelen en scherpe levertijden realiseren. En je bent verzekerd van productie in Nederland!

Klanten van BePe zijn vooral sterke, toonaangevende nationale en internationale bedrijven.

Werken bij ons

Bij BePe construction werken kanjers! Mensen die hun grenzen verleggen, hun verantwoordelijkheid nemen en initiatief nemen voor een veilig en slim resultaat. Mensen die zich inleven in klanten om zo samen met die klanten en partners tot vernieuwingen te komen. Van innovaties in uitrustingsstukken, zware constructiewerken tot reparaties en wearparts. Zit dit ook in jouw DNA? Kom dan eens een kop koffie drinken!

Op dit moment zijn wij op zoek naar

werkvoorbereider/planner

ervaren constructeur | engineer

samensteller | lassers

conventioneel verspaner

– operator mobiele kottermachine

foto website samensteller lasser

Innovatie, duurzaamheid & mvo

Top kwaliteit en snelheid kun je alleen maar leveren met met een goed geolied en geoptimaliseerd bedrijfsproces. Daarom werken wij hier continu aan. Onder de noemer ‘slimme uitrustingsstukken’ ontwikkelen wij betaalbare, slimme en duurzame oplossingen voor de praktijk. En dat doen we samen met onze klanten!

BePe construction neemt al jaren haar maatschappelijke verantwoordelijkheid. In onze bedrijfsvoering maken wij continu de afweging tussen bedrijf, mens en milieu:

 • Speciale projecten realiseren (offshore, rail, afval/recycling, …)
 • Nieuwe gieken maken & gieken repareren
 • Gecertificeerd laswerk
 • Cabineliften
 • Loader- & graafmachinebakken
 • Snelwissels
 • Kant-/Buigwerk
 • Reparatiewerk
 • Mobiel las- & kotterwerk
 • Hardox messen & platen
 • Autogeen/plasma snijwerk en kanten
 • Specials, zoals o.a. zeeftrommels, op maat gemaakte bakken, giekverlengingen, silagebakken, spoorlorries, spoorwegonderstellen voor alle loaders, cabineliften, contragewichten en steunpoten
foto website samensteller lasser
foto website samensteller lasser

Kwaliteit loont altijd!

Hoogsterkte- en slijtvast staal
BePe construction is fabrikant van sterke en kostenefficiente uitrustingsstukken voor graafmachines, wielladers en recyclingapparatuur. Wij maken hierbij gebruik van hoogsterkte- en slijtvast staal. Dit is je garantie om een product te kopen dat minder weegt, beter presteert en langer meegaat.

Wij houden je “up & running”
Daarnaast leveren wij onderdelen en reparaties aan onze klanten die hun prestaties verbeteren, waarde optimaliseren, efficiëntie verhogen en de bedrijfskosten verlagen. Hiervoor werken we nauw samen met onze toonaangevende leverandciers om ondersteuning te bieden voor onze staal- en ontwerpoplossingen.

Bij BePe construction werken wij met de beste producten en leveranciers van slijtvast materiaal. Voor ieder product kiezen we het materiaal met de beste slijtvaste of hoogvaste eigenschappen voor de toepassing van dat product.

Gecertificeerd laswerk

BePe construction is een gecertificeerd lasbedrijf met veel lastechnische kennis. Onze specialiteit ligt op MIG/MAG-lassen, maar wij hebben ook TIG- en elektrode lassers in dienst om je te helpen met uitdagingen.

Wij zijn ISO 3834-2 gecertificeerd: Het kwaliteitsbewijs voor lassen van orderacceptatie tot productafgifte. Voor het vervaardigen van staalconstructies zijn wij EN 1090-1 gecertificeerd volgens executieklasse 3. Wij lassen voornamelijk zwaar staal (hoogsterkte en slijtvast) en af en toe ook RVS en aluminium.

Lassen volgens ISO 3834-2
Wij zijn gespecialiseerd in het lassen van staal: ‘gewoon’, hoogsterkte en slijtvast staal. Voor ons bekende lasprocessen zijn het MIG-lassen, MAG-lassen en TIG-lassen en lassen met een beklede electrode. Door de beheersing van vele soorten lasprocessen kunnen wij elk type plaatwerk

Ons specialisme gaat verder dan alleen het beheersen van lasprocessen. Wij zijn volledig 3834-2 gecertificeerd waardoor je verzekerd bent van de hoogste kwaliteit. Plaatwerk is vanuit voorraad leverbaar, zodat wij je snel kunnen helpen. Wij hebben ervaring met lassen van slijtvast- en hoogsterkte staal.

Ons lasbedrijf is ingericht op klantspecifiek laswerk. Wij kunnen lasconstructies tot een gewicht van 50 ton produceren of repareren. Voor het lassen van buizen en ronde producten hebben wij een lasmanipulator. Deze is geschikt voor laswerk tot 5 ton.

Kwaliteit werkt altijd!

Daarom is alleen de beste oplossing goed genoeg. Jouw zorg daarover is onze opdracht! Wij zijn gespecialiseerd in zwaar constructie- en laswerk.
En bouwen bakken naar jouw wens, compleet van HB materiaal,  of met HB slijtdelen.