Duurzaam | Degelijk | Doordacht

Ervaringen

“Al meer dan 20 jaar komen wij bij BePe construction voor onze grote bakken. Zij garanderen 100% slijtvast materiaal en daarmee zijn wij gegarandeerd van een lange levensduur zonder hoge reparatiekosten”

Thijs Heezen, Directeur, Heezen BV

“Wij hebben twee speciale bakken laten bouwen voor zowel onze Hitachi ZX350 als voor onze shovel Hitachi ZW310 en wij zijn hier zeer tevreden over. Kwaliteit en prijs waren perfect en wat zeker zo belangrijk was dat ze binnen de afgesproken tijd afgeleverd werden. Jullie zijn een bedrijf naar oude stempel, wat je helaas niet meer vaak tegen komt”

Jan-Otto van Olst, KB Schroot B.V.

“Als het er echt op aankomt staan ze altijd klaar en ze gaan door tot je weer kunt draaien. Het is fijn om zo’n betrouwbare partner te hebben!”

Michel van Hoof, Senior Technical Superintendent, Boskalis

“Alleen het beste is goed genoeg voor ons en wij hebben duurzaamheid hoog in het vaandel. Mede hierom hebben wij al een jarenlange plezierige samenwerking met BePe construction!”

Ted Kees, Bedrijfsleider, Baetsen

“BePe construction is een waardevolle partner voor ons. U bent hier verzekerd van onsite
services. Wij denken ook altijd met hen mee over de beste oplossing voor u!”

Koert Schroeijers, Wear Service Manager, SSAB

Kwaliteit werkt altijd!

Daarom is alleen de beste oplossing goed genoeg. Jouw zorg daarover is onze opdracht! Wij zijn gespecialiseerd in zwaar constructie- en laswerk.
En bouwen bakken naar jouw wens, compleet van HB materiaal,  of met HB slijtdelen.