Duurzaam | Degelijk | Doordacht

Gecertificeerd laswerk

BePe construction is een gecertificeerd lasbedrijf met veel lastechnische kennis. Onze specialiteit ligt op MIG/MAG-lassen, maar wij hebben ook TIG- en elektrode lassers in dienst om je te helpen met uitdagingen.

Wij zijn ISO 3834-2 gecertificeerd: Het kwaliteitsbewijs voor lassen van orderacceptatie tot productafgifte. Voor het vervaardigen van staalconstructies zijn wij EN 1090-1 gecertificeerd volgens executieklasse 3. Wij lassen voornamelijk zwaar staal (hoogsterkte en slijtvast) en af en toe ook RVS en aluminium.

Waarom laswerk bij BePe construction?

  • Lasconstructies tot 50 ton
  • Snijden, kanten, frezen en lassen op één locatie
  • ISO 3834-2 certificatie voor hoogwaardig laswerk
  • Lasmanipulator tot 5 ton
  • Onze lasprocessen: MIG/MAG, TIG, BMBE

Lassen volgens ISO 3834-2

Wij zijn gespecialiseerd in het lassen van staal: ‘gewoon’, hoogsterkte en slijtvast staal. Voor ons bekende lasprocessen zijn het MIG-lassen, MAG-lassen en TIG-lassen en lassen met een beklede electrode. Door de beheersing van vele soorten lasprocessen kunnen wij elk type plaatwerk.

Ons specialisme gaat verder dan alleen het beheersen van lasprocessen. Wij zijn volledig 3834-2 gecertificeerd waardoor je verzekerd bent van de hoogste kwaliteit. Plaatwerk is vanuit voorraad leverbaar, zodat wij je snel kunnen helpen. Wij hebben ervaring met lassen van slijtvast- en hoogsterkte staal.

Ons lasbedrijf is ingericht op klantspecifiek laswerk. Wij kunnen lasconstructies tot een gewicht van 50 ton produceren of repareren. Voor het lassen van buizen en ronde producten hebben wij een lasmanipulator. Deze is geschikt voor laswerk tot 5 ton.

OFFERTE AANVRAAG FORMULIER
  • Max. bestandsgrootte: 48 MB.

Wij helpen je graag met

Sloop

HD Sloopriek zoom

GWW

_DSC4115

Recycling

PHOTO-2019-11-04-10-48-02

Overslag

Overslag

Gecertificeerd laswerk

Gecertificeerd-laswerk

Slimme uitrustingsstukken

Slimme-uitrustingsstukken

Kwaliteit werkt altijd!

Daarom is alleen de beste oplossing goed genoeg. Jouw zorg daarover is onze opdracht! Wij zijn gespecialiseerd in zwaar constructie- en laswerk.
En bouwen bakken naar jouw wens, compleet van HB materiaal,  of met HB slijtdelen.