Duurzaam | Degelijk | Doordacht

Loaderbakken

Bij BePe construction maken wij grote, degelijke bakken voor alle merken loaders. Wij produceren alle type bakken en altijd aanpast aan de wensen van onze klanten.

BePe loaderbakken kenmerken zich door zeer gunstige eigenschappen:

  • Laten zich makkelijk volduwen
  • Voorzien van zeer goed laswerk
  • Een nette afwerking
  • Zeer gunstige inhoud in verhouding tot het gewicht van de bak

Vraagt u ons gerust om een referentiebedrijf.

Onze loaderbakken zijn bekend om hun kwaliteit en betrouwbaarheid en worden gefabriceerd uit hoogwaardige materialen. Dit is je garantie voor een product dat minder weegt, beter presteert en langer meegaat.

Snelwissels & kopplaten O

BePe construction produceert en levert de volgende systemen snelwissels voor wielladers:

  • Systeem 2000 tot en met 2109
  • Havenkoppelingen
  • Lundberg/Volvo
  • Werklust

Bonusbakken P

Bij BePe construction maken wij grote, degelijke bonusbakken voor alle merken wielladers. Iedere bak maken wij geheel afgestemd op jouw toepassing, want met het juiste uitrustingstuk aan je machine krijg je het beste werk gemaakt!

Onze bonusbakken zijn bekend om hun kwaliteit en betrouwbaarheid en worden gefabriceerd uit hoogwaardige materialen. Dit is je garantie voor een product dat minder weegt, beter presteert en langer meegaat.

Puinbakken P

Bij BePe construction maken wij grote, degelijke puinbakken voor alle merken wielladers. Iedere bak maken wij geheel afgestemd op jouw toepassing, want met het juiste uitrustingstuk aan je machine krijg je het beste werk gemaakt!

Onze puinbakken zijn bekend om hun kwaliteit en betrouwbaarheid en worden gefabriceerd uit hoogwaardige materialen. Dit is je garantie voor een product dat minder weegt, beter presteert en langer meegaat.

Laadbakken R

Bij BePe construction maken wij grote, degelijke laadbakken voor alle merken wielladers. Iedere bak maken wij geheel afgestemd op jouw toepassing, want met het juiste uitrustingstuk aan je machine krijg je het beste werk gemaakt!

Onze laadbakken zijn bekend om hun kwaliteit en betrouwbaarheid en worden gefabriceerd uit hoogwaardige materialen. Dit is je garantie voor een product dat minder weegt, beter presteert en langer meegaat.

Volumebakken S

Bij BePe construction maken wij grote, degelijke volumebakken voor alle merken wielladers. Iedere bak maken wij geheel afgestemd op jouw toepassing, want met het juiste uitrustingstuk aan je machine krijg je het beste werk gemaakt!

Onze volumebakken zijn bekend om hun kwaliteit en betrouwbaarheid en worden gefabriceerd uit hoogwaardige materialen. Dit is je garantie voor een product dat minder weegt, beter presteert en langer meegaat.

Klemmenbakken T

Bij BePe construction maken wij grote, degelijke klemmenbakken voor alle merken wielladers. Iedere bak maken wij geheel afgestemd op jouw toepassing, want met het juiste uitrustingstuk aan je machine krijg je het beste werk gemaakt!

Onze klemmenbakken zijn bekend om hun kwaliteit en betrouwbaarheid en worden gefabriceerd uit hoogwaardige materialen. Dit is je garantie voor een product dat minder weegt, beter presteert en langer meegaat.

Hoogkiepbakken U

Bij BePe construction maken wij grote, degelijke hoogkiepbakken voor alle merken wielladers. Iedere bak maken wij geheel afgestemd op jouw toepassing, want met het juiste uitrustingstuk aan je machine krijg je het beste werk gemaakt!

Onze hoogkiepbakken zijn bekend om hun kwaliteit en betrouwbaarheid en worden gefabriceerd uit hoogwaardige materialen. Dit is je garantie voor een product dat minder weegt, beter presteert en langer meegaat.

Trechterbakken V

Bij BePe construction maken wij grote, degelijke trechterbakken voor alle merken wielladers. Iedere bak maken wij geheel afgestemd op jouw toepassing, want met het juiste uitrustingstuk aan je machine krijg je het beste werk gemaakt!

Onze trechterbakken zijn bekend om hun kwaliteit en betrouwbaarheid en worden gefabriceerd uit hoogwaardige materialen. Dit is je garantie voor een product dat minder weegt, beter presteert en langer meegaat.

Wij helpen je graag met

Sloop

HD Sloopriek zoom

GWW

_DSC4115

Recycling

PHOTO-2019-11-04-10-48-02

Overslag

Overslag

Gecertificeerd laswerk

Gecertificeerd-laswerk

Slimme uitrustingsstukken

Slimme-uitrustingsstukken

Kwaliteit werkt altijd!

Daarom is alleen de beste oplossing goed genoeg. Jouw zorg daarover is onze opdracht! Wij zijn gespecialiseerd in zwaar constructie- en laswerk.
En bouwen bakken naar jouw wens, compleet van HB materiaal,  of met HB slijtdelen.