Call us today  0031 – 40 262 44 27

Duurzaam | Degelijk | Doordacht

Graafmachinebakken

Bij BePe construction maken wij grote, degelijke graafbakken voor alle merken graafmachines. We hebben een uitgebreide assortiment met een enorme variatie aan afmetingen en uitvoeringen. Iedere bak maken wij geheel afgestemd op jouw toepassing, want met het juiste uitrustingstuk aan je machine krijg je het beste werk gemaakt!

Onze graafbakken zijn bekend om hun kwaliteit en betrouwbaarheid en worden gefabriceerd uit hoogwaardige materialen. Dit is je garantie voor een product dat minder weegt en langer meegaat.

Dieplepelbakken A

Bij BePe construction maken wij grote, degelijke dieplepelbak voor alle merken graafmachines. Iedere bak maken wij geheel afgestemd op jouw toepassing, want met het juiste uitrustingstuk aan je machine krijg je het beste werk gemaakt!

Onze dieplepelbakken zijn bekend om hun kwaliteit en betrouwbaarheid en worden gefabriceerd uit hoogwaardige materialen. Dit is je garantie voor een product dat minder weegt, beter presteert en langer meegaat.

Slooprieken B

Bij BePe construction maken wij grote, degelijke slooprieken voor alle merken graafmachines. Iedere r iekmaken wij geheel afgestemd op jouw toepassing, want met het juiste uitrustingstuk aan je machine krijg je het beste werk gemaakt!

Onze slooprieken zijn bekend om hun kwaliteit en betrouwbaarheid en worden gefabriceerd uit hoogwaardige materialen. Dit is je garantie voor een product dat minder weegt, beter presteert en langer meegaat.

Slotenbakken C

Bij BePe construction maken wij grote, degelijke slotenbak voor alle merken graafmachines. Iedere bak maken wij geheel afgestemd op jouw toepassing, want met het juiste uitrustingstuk aan je machine krijg je het beste werk gemaakt!

Onze slotenbakken zijn bekend om hun kwaliteit en betrouwbaarheid en worden gefabriceerd uit hoogwaardige materialen. Dit is je garantie voor een product dat minder weegt, beter presteert en langer meegaat.

Profielbakken D

Bij BePe construction maken wij grote, degelijke profielbakken voor alle merken graafmachines. Iedere bak maken wij geheel afgestemd op jouw toepassing, want met het juiste uitrustingstuk aan je machine krijg je het beste werk gemaakt!

Onze profielbakken zijn bekend om hun kwaliteit en betrouwbaarheid en worden gefabriceerd uit hoogwaardige materialen. Dit is je garantie voor een product dat minder weegt, beter presteert en langer meegaat.

Kettingbakken E

Bij BePe construction maken wij grote, degelijke kettingbakken voor alle merken graafmachines. Iedere bak maken wij geheel afgestemd op jouw toepassing, want met het juiste uitrustingstuk aan je machine krijg je het beste werk gemaakt!

Onze kettingbakken zijn bekend om hun kwaliteit en betrouwbaarheid en worden gefabriceerd uit hoogwaardige materialen. Dit is je garantie voor een product dat minder weegt, beter presteert en langer meegaat.

Kantelbakken F

Bij BePe construction maken wij grote, degelijke kantelbakken voor alle merken graafmachines. Iedere bak maken wij geheel afgestemd op jouw toepassing, want met het juiste uitrustingstuk aan je machine krijg je het beste werk gemaakt!

Onze kantelbakken zijn bekend om hun kwaliteit en betrouwbaarheid en worden gefabriceerd uit hoogwaardige materialen. Dit is je garantie voor een product dat minder weegt, beter presteert en langer meegaat.

Palletvorken en -frames G

Voor het verplaatsen van pallets en andere materialen hebben wij verschillende palletvorken in ons assortiment. Onze frames zijn breed met ruime verstel mogelijkheden van de vorken, zodat je allerlei maten last kunt verplaatsen. De robuuste vergrendeling aan het laadframe zorgt voor een stabiele borging van de vorken. Speciaal voor verreikers hebben wij palletvorkenborden in ons programma waarbij de vorken onafhankelijk van elkaar zijn opgehangen, zodat lossen op een hellend vlak mogelijk blijft.

Buizenleggers I

De BePe buizenlegger is speciaal ontwikkeld voor het plaatsen en slopen van riool. De ronde doorn is geheel met PE bekleed, waardoor de buizen nog gemakkelijker te plaatsen zijn en een extra grote rubber voet zorgt ervoor dat u de buis optimaal kunt positioneren. De buizenlegger is leverbaar in een lichte en een zware uitvoering en kan daarmee buizen tot 5000 kg handelen.

Verdichtingswielen J

Het BePe construction verdichtingswiel heeft een zeer grote verdichtingskracht, ook in natte en kleiachtige grond. Het wiel is verkrijgbaar in verschillende formaten: 300mm (enkel wiel), 600mm (dubbel wiel) en 1300 mm (vierdubbel wiel) en verkrijgbaar met alle soorten snelwisselsystemen.

Harken K

De BePe harken zijn speciaal ontwikkeld voor landschapswerkzaamheden, zoals het aanleggen en bijwerken van plantsoenen en gazons, het verdelen van compost en mest.

Rippertanden H

Zwaar uitgevoerde rippertanden, geheel uitgevoerd van slijtvast- en hoogsterktestaal.
De rippers zijn eventueel verkrijgbaar met verwisselbare tand.

(mobiel) kotterwerk L

Zwaar uitgevoerde rippertanden, geheel uitgevoerd van slijtvast- en hoogsterktestaal.
De rippers zijn eventueel verkrijgbaar met verwisselbare tand.

Clinders & hydraulieksystemen M

Ervaren mensen voor het produceren en repareren/reviseren van alle cilinders en hydraulieksystemen.

Slijtdelen | Messen | Tanden N

BePe construction is specialist in het produceren van alle maten messen en slijtdelen uit slijpvast materiaal. Daarnaast leveren wij alle bekende merken tanden en wisseldelen.

Door en voor de praktijk

Samen met eindgebruikers werken wij continu aan het ontwikkelen van betaalbare, slimme en duurzame oplossingen.

Voor de buizenlegger heeft dit heeft geleid tot de volgende eigenschappen:

  • snel oppakken van buizen – man op de kant is niet meer nodig
  • buizen raken niet meer beschadigd door kunststof beschermblokken
  • buis dan in voorwaartse en benedenwaartse richting aangedrukt worden
  • verschillende werkhoeken zijn mogelijk door scharnierpunt
  • kopplaat is 90 graden draaibaar (uit de zij leggen is mogelijk)
  • compleet van staal S355
  • kopplaat gemaakt van 400 en 500 HB

Wij helpen je graag met

Sloop

HD Sloopriek zoom

GWW

_DSC4115

Recycling

PHOTO-2019-11-04-10-48-02

Overslag

Overslag

Gecertificeerd laswerk

Gecertificeerd-laswerk

Slimme uitrustingsstukken

Slimme-uitrustingsstukken

Kwaliteit werkt altijd!

Daarom is alleen de beste oplossing goed genoeg. Jouw zorg daarover is onze opdracht! Wij zijn gespecialiseerd in zwaar constructie- en laswerk.
En bouwen bakken naar jouw wens, compleet van HB materiaal,  of met HB slijtdelen.